V názve nášho podnikania sa skrýva aj profil našej rodinnej firmy, teda vynechanie lepku ako obilnej bielkoviny pri výrobe niektorých potravín. Pomáha tak ľuďom citlivým na múku, chorým na celiakiu, ktorých strava nemôže obsahovať tento proteín, ktorý nájdeme v pšeničnej, jačmennej, ražnej a ovsenej múke. Preto sú potrebné potraviny z kukuričnej múky, keďže dnes je podľa zdravotných prieskumov jeden zo stopäťdesiatich ľudí v Európe citlivý na múku.
Bezlepkové produkty vyrábame už od roku 1988. Naša rodinná firma začala s našimi prvými dvoma produktmi, chlebovým práškom „Emese“ a práškom do koláča „Emese“. Ako sme sa však bližšie spoznávali, stretávali sme sa s tým, že toto nie je vedľajšia práca, je to povolanie. S touto veľmi ťažkou diétou dokážeme pomôcť mnohým ľuďom.
Bio verzia suchých cestovín Cornito je úspešne dostupná na západoeurópskych trhoch. Vyrábame ho výhradne z organicky kontrolovaných surovín. Potom po rezancoch nasledovala strúhanka, potom bezlepková oblátka „Tóték tallérja“, ktorá mala tiež veľký úspech. Pri výrobe používame výhradne prírodné suroviny, potraviny, ktoré vyrábame, neobsahujú žiadne konzervanty ani farbivá. Ako najstarší maďarský výrobca garantujeme vždy vynikajúcu kvalitu.